Dansk
Min Hero

Privatlivspolitik

Hos Hero indsamler og bruger vi personlige oplysninger og data om vores brugere, derfor denne privatlivspolitik.

Formålet med privatlivspolitikken er at give vores brugere en letforståelig forklaring på, hvilke personoplysninger vi har om dem, hvornår de indsamles, hvordan vi behandler dem og til hvilket formål, hvem der har adgang til og behandler oplysningerne og hvor længe vi opbevarer en brugers personlige oplysninger og data.

Til sidst skitseres vores retsgrundlag for behandling af personoplysninger og rettigheder, som vores bruger har i henhold til gældende lovgivning om persondatabeskyttelse.

Privatlivspolitikken vil løbende blive opdateret, så den altid er i overensstemmelse med lovgivningen og tilpasset den måde, vi driver vores virksomhed på.

Hvilke personlige oplysninger og data har vi om dig, og hvornår indsamler vi disse?

Når du er bruger af Hero, registrerer du dig med din e-mailadresse. Din e-mailadresse er således den eneste personlige information vi registrerer.

Når du interagerer med Hero, indsamles der information om de tekster du læser samt de ord du klikker på, så systemet kan blive klogere på, hvad du har brug for.

Hvordan behandler vi dine oplysninger og til hvilke formål?

Personoplysninger og data bruges til at give dig en god brugeroplevelse og for at kunne levere den løsning, du har efterspurgt.

Registrering af din e-mailadresse sikrer, at vi kan kontakte dig i forbindelse med nye opdateringer og tiltag hos Hero.

Vi indsamler sprogdata, når du interagerer med Hero i en anonymiseret form for at udvikle vores sprogmodel og algoritme, så vi hurtigere kan hjælpe nye brugere med en læseprofil, der minder om din. Afgørende for, at vi kan tilbyde en personlig hjælp er, at vi registrerer sprogdata, det vil sige de ord, du har svært ved, samt de ord, du finder lette at læse, så vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Vi har etableret en proces for databehandling og en it-sikkerhed, der afspejler det ansvar, der følger med adgangen til dine personoplysninger og data.

Hvem kan få adgang til dine personlige oplysninger?

Hero videregiver ikke dine personlige oplysninger til formål, der ikke er relateret til administration og brug af Hero-appen.

Hvem behandler dine oplysninger?

Hero I/S er overordnet dataansvarlig for at sikre, at dine personoplysninger opbevares sikkert og behandles på en hensigtsmæssig og ansvarlig måde. Vi forbeholder os retten til at benytte tredjepartsleverandører til fx IT-opgaver. I så fald vil vi sørge for, at vores underleverandør altid overholder den gældende lovgivning på området. Det kan være, at en leverandør har dele af deres produkter og/eller ydelser i et land uden for EU (i et såkaldt tredjeland), og at dine oplysninger derfor overføres uden for EU. I disse situationer er vores underleverandører forpligtet til at sikre, at de samme sikkerhedsforanstaltninger, som beskytter dine oplysninger inden for EU, også anvendes på de oplysninger, der transmitteres uden for EU. Det betyder, at dine personoplysninger er lige sikre, uanset om de behandles inden for EU eller i et tredjeland.

Følgende udbydere behandler dine personlige oplysninger for Hero. I parentes angiver vi også placeringen af ​​deres servere, der behandler dine data:

  • Simply.com (Danmark)
  • Amazon Web Services (Tyskland)
  • Mailchimp (USA)

Hvad er det juridiske grundlag for behandlingen af ​​dine personoplysninger?

Grundlaget for, at Hero kan behandle dine personoplysninger, er din tilmelding til at bruge Hero, og dit samtykke til Heros vilkår og betingelser ved indgåelse af en aftale. Retsgrundlaget er derfor, at Hero opfylder en aftale med dig om at kunne bruge Hero. Aftalen indgås på oprettelsestidspunktet, når du accepterer Heros vilkår.

Oplysninger kan i nogle tilfælde overlades til eksterne partnere, som behandler oplysningerne på vores vegne. Vi forbeholder os ret til eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruktioner og behandler data, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke bruge oplysningerne til andre formål end at opfylde aftalen med os, og er underlagt tavshedspligt herom.

Hvor længe gemmer Hero dine personlige oplysninger?

Når du afinstallerer Hero, gemmes dine oplysninger, så du blot kan genaktivere din konto, der indeholder den personlige hjælp, der er opbygget i løbet af den tid, du allerede har interageret med Hero.

Hvad er dine rettigheder?

Du har ret til at få adgang til de personoplysninger, som Hero behandler om dig. Ønsker du at få dine personoplysninger udleveret i elektronisk format, bedes du kontakte Mie Bøgh Arildsen på mie@heroapp.ai.

Du har ret til:

At rette ukorrekte personoplysninger. Hvis du bliver opmærksom på, at der er en fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, kan du til enhver tid sende os en skriftlig henvendelse, så oplysningerne kan blive rettet.

Skal slettes som indehaver af en Hero-brugeradgang. Derudover har du ret til at få slettet alle oplysninger knyttet til din konto.

For at blive blokeret/begrænset for brugen af ​​dine personligt identificerbare oplysninger til fremtidig brug, gør du det ved at afmelde dit Hero-abonnement og kontakte hello@heroapp.ai.

At modtage de personligt identificerbare oplysninger, som du selv har givet i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet). Du kan få adgang til og udtrække dine personlige oplysninger ved at skrive til hello@heroapp.ai.

For at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage, bedes du kontakte os på hello@heroapp.ai.

At indgive en klage over Heros behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet, som er tilsynsmyndighed for behandling af personoplysninger.

Se relevante kontaktoplysninger nedenfor:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K

Hero I/S
Strandgade 70, 2
1401 København K
hello@heroapp.ai

 

search